Menu
Your Cart

Huawei

Huawei с цени от 6 лв. до 6 лв.
Модел: No brand Модел: 51708
Силиконов гръб за Huawei P Smart 2019Идеална защита за гърба и страничният корпус на вашето устройство.Осигурява защита от надраскване и леки наранявания.Изработен от висококачествен силикон. Дизайн, очертаващ оригиналните извивки на устройствотоЦвят - Прозрачен..
4.95 лв.
Модел: No brand Модел: 51601
Силиконов гръб за Huawei P20 ProИдеална защита за гърба и страничният корпус на вашето устройство.Осигурява защита от надраскване и леки наранявания.Изработен от висококачествен силикон. Дизайн, очертаващ оригиналните извивки на устройствотоЦвят - Прозрачен..
4.95 лв.
Модел: No brand Модел: 51602
Силиконов гръб за Huawei P20Идеална защита за гърба и страничният корпус на вашето устройство.Осигурява защита от надраскване и леки наранявания.Изработен от висококачествен силикон. Дизайн, очертаващ оригиналните извивки на устройствотоЦвят - Прозрачен..
4.95 лв.
Модел: No brand Модел: 51599
Силиконов гръб за Huawei P30 ProИдеална защита за гърба и страничният корпус на вашето устройство.Осигурява защита от надраскване и леки наранявания.Изработен от висококачествен силикон. Дизайн, очертаващ оригиналните извивки на устройствотоЦвят - Прозрачен..
4.95 лв.
Модел: No brand Модел: 51707
Силиконов гръб за Huawei P40 LiteИдеална защита за гърба и страничният корпус на вашето устройство.Осигурява защита от надраскване и леки наранявания.Изработен от висококачествен силикон. Дизайн, очертаващ оригиналните извивки на устройствотоЦвят - Прозрачен..
4.95 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)