Menu
Your Cart

Кабел DeTech VGA - VGA, Flat, 3+4, 3.0 m - 18141

Кабел DeTech VGA - VGA, Flat, 3+4, 3.0 m - 18141 - VGA / DVI - Adapter.bg
Кабел DeTech VGA - VGA, Flat, 3+4, 3.0 m - 18141 - VGA / DVI - Adapter.bg
Кабел DeTech VGA - VGA, Flat, 3+4, 3.0 m - 18141 - VGA / DVI - Adapter.bg
Кабел DeTech VGA - VGA, Flat, 3+4, 3.0 m - 18141 - VGA / DVI - Adapter.bg
Кабел DeTech VGA - VGA, Flat, 3+4, 3.0 m - 18141
Версия кабел
Дължина (м) 3.0
Тип аксесоар
Тип аксесоар Кабел
Тип конектор 1
Тип конектор 1 VGA
Тип конектор 2
Тип конектор 2 VGA

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha

Кабел DeTech VGA - VGA

  • Наличност: 10
  • Модел: 18141
11.09 лв.